Työpaikkailmoitus

Ilmailumuseo hacklab -hankkeeseen haetaan määräaikaista projektituottajaa

Ilmailumuseo hacklab -hankkeeseen haetaan määräaikaista projektituottajaa

Ovatko nuorten osallistumisen, osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä nuorten kulttuuripalvelujen kehittäminen suuria kiinnostuksenkohteitasi? Tule projektituottajaksi Ilmailumuseo hacklab -hankkeeseen!

Ilmailumuseo hacklabissa museon toimintaympäristö tarjoutuu alustaksi nuorten omaehtoiselle toiminnalle, tekemiselle ja kohtaamiselle. Projektituottajan tehtävänä on luoda toimintamalli yhdessä vantaalaisten nuorten kanssa. Osallistut nuorten tavoittamiseen, koordinoit nuorten osallisuutta ja ohjaat mallin tuottamista sekä raportoit hankkeen etenemisestä. Tukenasi on ulkopuolinen palvelumuotoilun asiantuntija sekä museon ja Careerian asiantuntijapalvelut.

Hanke on saanut Vantaan kaupungin Kaikenkokoiset kaupunkikeksinnöt -innovaatiokilpailurahoituksen. Kilpailussa haettiin kaupungin strategiaa tukevia ideoita, joiden avulla parannetaan vantaalaisten palveluja ja arkea. Ilmailumuseo haluaa innovoida palvelumuotoilun menetelmin uudenlaisia nuorten hyvinvointia lisääviä yhteisöllisiä kulttuuripalveluita ja toimintamalleja. Tavoitteena on innostaa nuoria yhteiskehittämään heille merkityksellisiä ja saavutettavia tapoja toimia museon kanssa. Projektin työskentelytapana on asiakasraadin ja tekemiseen pohjaavan kerhomaisen työskentelytavan yhdistäminen. Projektin tuotoksena syntyvät uudet palvelut ja toimintamallit luovat alustan nuorten osallisuudelle ja hyvinvoinnille.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta nuorisotyön tai -tutkimuksen aloilta (esim. nuoriso-ohjaaja, tuottaja, yhteisöpedagogi) ja kokemusta nuorten kanssa toimimisesta. Voit hyvin olla alan opiskelija, edellytämme kuitenkin, että opintosi ovat jo loppuvaiheessa.

Tehtävään käytettävä työaika on sovittavissa sekä sinun että hankkeen tarpeiden mukaan. Kokoaikaisena tehtävän kesto on 6 kk, osa-aikaisena (2–3 pv/vk) se voidaan sijoittaa pidemmälle ajalle. Haemme hankkeelle myös lisärahoitusta.

Arvostamme läheistä tuntumaa nuorten maailmaan ja näkemyksellisyyttä nuorten osallistumismahdollisuuksien kehittämiseen. Edellytämme nuorisotyön osallistavien menetelmien tuntemusta, riittävää projektihallintaosaamista taitoja sekä riittäviä ICT-taitoja. Katsomme eduksi kokemuksen kulttuurialoista ja -palveluista. Toimit idearikkaasti, tavoitteellisesti ja organisoidusti hanketyössä ja suhtaudut joustavasti vaihteleviin tilanteisiin. Olet aktiivinen nuorten kontaktoinnissa ja työyhteisön jäsenenä, ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Suhtaudut uteliaasti ja joustavasti eteen tuleviin vaihteleviin tehtäviin ja osaat soveltaa oppimaasi nuorten kanssa.

Tarjoamme innostavan työyhteisön ja kiinnostavan työtehtävän, jossa pääset kehittämään uudenlaista toimintaa yhdessä nuorten ja palvelumuotoilutoimisto Pentagon Designin kanssa. Tukea tehtävän suorittamiseen saat myös Ilmailumuseon ja Careerian asiantuntijoilta.

Työn suorituspaikka on Suomen Ilmailumuseossa Vantaan Aviapoliksessa, lisäksi työ edellyttää liikkumista Vantaan alueella. Työhön liittyvät matkakustannukset korvataan.

Suomen Ilmailumuseon arvot ovat uteliaisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Noudatamme yksityisten museoiden työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu luokaan 2 (vaativat ammatilliset tehtävät ja asiantuntijatehtävät). Peruspalkka on 1958,29 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa max. 15 % henkilökohtaista lisää osaamisen mukaan.

Aloitus ja viikoittainen työaika tehtävässä sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen (kokoaikaisena 6 kk, osa-aikaisena sijoittuu pidemmälle jaksolle) ja siinä noudatetaan koeaikaa (3 kk).

Hakemukset sähköpostitse 05.01.2023 kello 10.00 mennessä osoitteeseen: yhteistyökoordinaattori Mia Kunnaskari, . Haastattelut järjestetään viikoilla 2–3.

Tiedustelut ma 12.12.2022 sekä ma 2.1. ja ti 3.1.2023 klo 10-14:00 yhteistyökoordinaattori Mia Kunnaskarilta, p. 040 7365683.

Suomen Ilmailumuseo
Karhumäentie 12
01530 Vantaa
www.ilmailumuseo.fi
https://www.youtube.com/watch?v=SQtFIwmv4G4