Työpaikkailmoitus

Kansallisgalleria hakee asiakaspalvelutyöntekijöitä, osa-aikainen tuntityö

Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen museo. Hallinnoimme Suomen merkittävintä taidekokoelmaa sekä siihen liittyvää arkistoa. Ylläpidämme maamme tunnetuimpiin kuuluvia Ateneumin taidemuseota, Nykytaiteen museo Kiasmaa ja Sinebrychoffin taidemuseota. Meillä työskentelee noin 280 työntekijää ja toiminnastamme vastaa Kansallisgallerian säätiö

Onko museovieraiden hyvän museokokemuksen varmistaminen sinulle sydämen asia?

Haemme Kansallisgallerian asiakaspalvelut-yksikköön

Asiakaspalvelutyöntekijöitä.

 

Tehtävät ovat määräaikaisia tuntitöitä 15 – 30 tuntia viikossa toiveesi mukaan. Etsimme työntekijöitä ajalle 23.3.2023 – 29.2.2024 tai 1.5. – 17.9.2023. Palkkaamme myös pienen määrän kesätyöntekijöitä 1.6. – 31.7.2023 tai 1.6.- 30.8.2023 ajaksi. Kaikkiaan tarjolla on 46 erimittaista työsuhdetta.

 

Museovalvojana pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Näyttelysaleissa toimit valvojana vastaten teosturvallisuudesta sekä museovieraiden ohjaamisesta.  Palvelupisteellä hoidat myyntitehtäviä, ja toimit tiedonkulun linkkinä niin museovieraille kuin henkilökunnallekin. Aulassa ja naulakolla huolehdit museovieraiden vastaanottamisesta.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen, iloinen ja omatoiminen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykyä saada museovieraamme tuntemaan olonsa tervetulleeksi myös kiireen keskellä. Sinulla on kokemusta haastavista asiakaspalvelutilanteista sekä niiden ratkaisemisesta. Osaat kohdata erilaisia ihmisiä ja kommunikoit hyvin niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat omalle työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja antavat palveluvastaava Lasse Jusula 050-4698246 ke 18.1 klo 9-12 ja palveluvastaava Christa Örn 050-5715627 pe 27.1 klo 9-12.00

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään maanantaina 30.1.2023 oheisen linkin kautta:

https://ats.talentadore.com/apply/asiakaspalvelutyontekijoita-osa-aikainen-tuntityo/DPw44Z