Työpaikkailmoitus

Kansallisgalleria hakee asiakaspalvelutyöntekijöitä

Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen museo. Hallinnoimme Suomen merkittävintä taidekokoelmaa sekä siihen liittyvää arkistoa. Ylläpidämme maamme tunnetuimpiin kuuluvia Ateneumin taidemuseota, Nykytaiteen museo Kiasmaa ja Sinebrychoffin taidemuseota. Meillä työskentelee noin 280 työntekijää ja toiminnastamme vastaa Kansallisgallerian säätiö.

Onko museovieraiden hyvän museokokemuksen varmistaminen sinulle sydämen asia?

 

Haemme Kansallisgallerian asiakaspalvelut-yksikköön

 

Asiakaspalvelutyöntekijöitä.

 

Tehtävät ovat määräaikaisia ajalle 23.3.2023 – 29.2.2024. Kaikkiaan tarjolla on 16 kuukausipalkkaista työsuhdetta.

 

Museovalvojana pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Näyttelysaleissa toimit valvojana vastaten teosturvallisuudesta sekä museovieraiden ohjaamisesta.  Palvelupisteellä hoidat myyntitehtäviä, ja toimit tiedonkulun linkkinä niin museovieraille kuin henkilökunnallekin. Aulassa ja naulakolla huolehdit museovieraiden vastaanottamisesta.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen, iloinen ja omatoiminen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykyä saada museovieraamme tuntemaan olonsa tervetulleeksi myös kiireen keskellä. Sinulla on kokemusta haastavista asiakaspalvelutilanteista sekä niiden ratkaisemisesta. Osaat kohdata erilaisia ihmisiä ja kommunikoit hyvin niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat omalle työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat Tuula Lehtonen 040-7070031 pe 20.1 klo 10-12.00, Jouni Jomppanen 040-5908814 ti 24.1. klo 10-12.00 ja Mirva Mäkinen 050-4680050 to 26.1 klo 10-12.00.

 

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.1.2023 oheisen linkin kautta.

https://ats.talentadore.com/apply/asiakaspalvelutyontekijoita/ZyOxAm