Työpaikkailmoitus

Keravan museopalvelut hakee kokoelmaintendentin sijaista

Keravan museopalvelut tarjoaa asiakkailleen taiteeseen, muotoiluun ja historiaan liittyvää tietoa ja elämyksiä. Kokoelmiin kuuluu noin 5 000 taideteosta, laaja paikallishistoriallinen aineisto, valokuvakokoelma ja Keravan Puusepäntehtaaseen, Ornon valaisintehtaaseen ja Stockmannin piirustuskonttoriin liittyviä aineistoja.

Nyt kokoelmaintendenttimme siirtyy Keravan, Järvenpään ja Tuusulan kanssa suunniteltavan yhteisen virtuaalimuseon projektipäälliköksi. Tästä syystä haemme osaavaan joukkoomme:

KOKOELMAINTENDENTIN SIJAISTA
ajalle 15.11.2021-31.12.2022.

Tätä tulet meille tekemään:

Työssäsi vastaat Keravan museopalveluiden kokoelmatyön organisoinnista, kokoelmayhteistyöstä, verkostoista ja kokoelmien saavutettavuudesta. Osallistut aktiivisesti toiminnan ja ohjelmiston kehittämiseen sekä sisällöntuotantoon. Tehtäviisi kuuluvat myös kokoelmateosten sijoittamisen ja julkisen taiteen kunnostamisen järjestelyt.

Käynnissä on taidekokoelman siirto uuteen kokoelmanhallintajärjestelmään. Samalla valmistellaan taidekokoelmien muuttoa ja Heikkilän kotiseutumuseon konseptin uusintaa. Lisäksi meneillään on kaksi kokoelmien digitaalista saavutettavuutta parantavaa hanketta.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja viedä muuttuvaa organisaatiotamme askeleen eteen päin. Pienessä ja tiiviissä tiimissämme voit luottaa muiden tukeen ja tuoda oman osaamisesi yhteiseen käyttöön.

Näin onnistut tehtävässä:

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta kokoelmatyöstä ja sen kehittämisestä. Kyky omaksua ja ottaa nopeasti haltuun laajoja kokonaisuuksia, hyvät projektin johtamistaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja osaat tarvittaessa johtaa myös vapaaehtoisten työtä.

Haku kuntarekryn kautta, hakuavain 386121. Hakuaika päättyy 25.10.2021 klo 16:00.

Lisätietoja:
Museopalvelujohtaja Arja Elovirta,
Kokoelmaintendentti Minna Turtiainen, ti 12.10. klo 9-13, pe 15.10 klo 11-16, puh. 040 318 2003 /