Työpaikkailmoitus

Kesätyö Vantaan kaupunginmuseon kulttuuriympäristötiimissä

Kiinnostaako kesätyö kulttuuriympäristön parissa?

Vantaan kaupunginmuseo on iloinen, ketterä ja uusista asioista innostuva kulttuurihistoriallinen museo, joka sijaitsee tunnelmallisella Tikkurilan vanhalla asemalla. Museo kerää, säilyttää, tallentaa ja esittää Vantaan menneisyyttä ja nykypäivää, vuorovaikutuksessa kaupunkilaisten kanssa. Olemme aktiivisesti mukana museoalan kehityksessä. Museo toimii historian ja kulttuuriperinnön asiantuntijana ja myös paikallisena kulttuuriympäristöviranomaisena.

Haemme soveltuvan alan korkeakouluopiskelijaa (esim. taidehistoria, arkeologia) työskentelemään museoharjoittelijana rakennusperintöön, kulttuurimaisemaan ja arkeologiseen kulttuuriperintöön liittyvissä suojeluviranomaisen avustavissa tehtävissä. Harjoittelu sisältää tietokantatyöskentelyä, rakennuskannan inventointi- ja arvottamistyötä, arkeologisiin kohteisiin ja kokoelmiin liittyvää työtä sekä avustavia töitä liittyen kaavoitus- ja rakennuslupaprosesseihin. Harjoittelijan toivotaan omaavan kiinnostusta kulttuuriympäristöön ja siihen liittyvään maankäytön päätöksentekoon. Tietotekniikan perusohjelmien sujuva käyttö välttämätöntä.

Työsuhteen tietoja

Työn kesto on 2 kk kesä-elokuun aikana sovittuna ajankohtana.

Luemme eduksi:

– kiinnostus kulttuuriympäristön suojeluun

– kyky itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn

– tarkkuus ja perusteellisuus

– reipas ja joustava asenne

– mahdollisuuden saada oppilaitoksesta harjoitteluun rahoitusta, jolloin harjoittelua olisi mahdollista jatkaa kuukauden pidempään

Tehtävään valitaan ensisijaisesti taidehistorian, arkeologian tai museoalan opiskelija, jonka opinnoissa vaaditaan museoalan työharjoittelua.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Palkkaus kesätöissä sijoittuu asteikolle 1 350-1 750 välille opintojen valmiusvaiheesta riippuen.

Sijainti: Vantaan kaupunginmuseo, Tikkurilan vanha asema, Hertaksentie 1, 01300 VANTAA

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko

Lisätietoja tehtävästä: Rakennustutkija Susanna Paavola, 050 314 6281 <mailto:> , tavoitettavissa 4. – 15.2.2019 klo 9 – 15

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset www.vantaarekry.fi<http://www.vantaarekry.fi/> .