Työpaikkailmoitus

Kuvakokoelman intendentin sijainen Espoon kaupunginmuseoon

Etsimme KAMU Espoon kaupunginmuseoon innovatiivista ja monipuolista intendentin sijaista nykyisen kuvakokoelma-ammattilaisemme suunnatessa uusiin tehtäviin. Kuvakokoelman intendenttinä pääset työskentelemään espoolaisen visuaalisen kulttuuriperinnön parissa yhdessä kaupunkilaisten kanssa osana KAMUn aktiivista moniammatillista työtiimiä.

Kuvakokoelman intendentin sijainen työskentelee määräaikaisessa tehtävässä valokuvakokoelmien ja valokuvista kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa sekä kehittää museon digitaalisia verkkopalveluita. Intendentin ensisijaiset työtehtävät ovat kuvakokoelmiin liittyvä asiakaspalvelu, digitaalinen kokoelmanhallinta ja tiedon avaaminen sekä valokuviin liittyvä asiantuntijatyö. Intendentti osallistuu myös kokoelmahallintajärjestelmien ylläpitoon, Finna-julkaisuun sekä museon sisältötuotantoon esim. näyttelyihin ja muihin hankkeisiin. Keskeinen työtehtävä on myös museon vapaaehtoisten valokuvaajien KuvaKamujen kanssa tehtävä osallisuustyö ja sen kehittäminen yhteistyössä toimijoiden kanssa.

Työpaikan nimi:
KAMU Espoon kaupunginmuseo

Palkka: 3440,66 ?/kk

Määräaikainen tehtävä: 1.2.2022-26.6.2022 Työaika:
Toimistotyöaika 36 h 15 min viikossa

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus40,66 ?/kk 3440,66 ?/kk

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään näyttöjä menestyksekkäästi toteutetuista, intendentin työtehtävien osaamisalueisiin liittyvistä projekteista sekä valmiutta uusien digitaalisten työkalujen ja järjestelmien omaksumiseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia ICT-taitoja. Hakijalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme muuta kielitaitoa, näyttöjä palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen kehittämisen välineiden käytöstä työtehtävissä

KAMU Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.

Hae paikkaa täältä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-kamu-espoon-kaupunginmuseo-espoo-05-91-21/.

Hakuaika päättyy 14.1.2022.

Kerron mielelläni paikasta lisää, parhaiten tavoitat puhelimella 043-8273455

https://www.espoo.fi/fi/kamu-espoon-kaupunginmuseo
ystävällisin terveisin

Riitta Kela
palveluyksikön päällikkö, tiedon tuotanto ja tietopalvelu
KAMU Espoon kaupunginmuseo
puh. 043-8273455