Työpaikkailmoitus

Määräaikainen museoamanuenssi Hiihtomuseoon ja Radio- ja tv-museo Mastolaan 2022

Tule töihin Lahden museoihin! Museoilla on haettavana näyttelyitä tekevän MUSEOAMANUENSSIN sijaisuus ajalle 3.1.2022 – 31.12.2022. Tehtävä sijoittuu Radio- ja tv-museo Mastolaan sekä Hiihtomuseoon.

Museoamanuenssin työtehtäviin kuuluvat Hiihtomuseon ja Radio- ja tv-museon näyttelytoiminta ja osallistuminen ko. museoiden tiedotuksen, tapahtumien ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tehtäviin kuuluvat myös museoiden näyttelytoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Museoamanuenssi vastaa sovittujen näyttelyprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä.

Sinulla on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja olet suorittanut myös museologian opintoja. Lisäksi sinulla on kokemusta museoissa tehtävästä näyttelytyöstä. Myös muu museotyökokemus ja ko. museoiden alojen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan suunnittelutaitoja, innovatiivista ja asiakaspalveluhenkistä otetta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 5 kuukautta.

Hakemukset vastaanotamme Kuntarekry.fi-sivuston kautta 22.10.2021 klo 15.00 mennessä. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-382527/

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.