Työpaikkailmoitus

Museoassistentti Tuusulan museoon

Etsimme museoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Tuusulan museoon.

Museoassistentit työskentelevät pääasiassa kiehtovissa taiteilijakodeissamme Halosenniemessä ja Erkkolassa ja kesäaikaan myös Aleksis Kiven kuolinmökillä. Tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa museon asiakaspalvelutyötä ja opastuksia. Osallistut museon opetustoimintaan ja avustat näyttelytoiminnassa sekä museon kokoelmatyössä ja viestinnässä. Museoassistentit vastaavat museokohteiden some-viestinnästä ja museokauppojen ylläpidosta. Museomme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Museoassistentit ovat osa museon yleisötyötiimiä ja laajemmin Tuusulan museo- ja kulttuuripalveluiden osaavaa ja monitaitoista työyhteisöä. Tuusulan museossa työskentelee kolme museoassistenttia, joten työtehtäviä ja vastuualueita on mahdollista jakaa ja määritellä myös henkilökohtaisen osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Tehtävässä tarvitset kokemusta asiakaslähtöisestä palvelusta, oma-aloitteisuutta, hyvää organisointikykyä ja yhteistyötaitoa. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus museoalalla työskentelystä. Eduksi luetaan kokemus asiakaspalvelusta tai matkailualan työstä. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, tyydyttävää ruotsin ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös ajantasaisia tietoteknisiä taitoja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 38 h 15 min/ vko, koeaika on kuusi kuukautta. Palvelussuhteessa noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES) ja kyseessä on vakituinen tehtävä. Tehtävän peruspalkka on 2477,64 €/kk.

Jätä hakemuksesi Tuusulan rekrytointijärjestelmässä viimeistään 7.3.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin .

Tiedustelut:

Museo- ja kulttuuritoimenjohtaja Ulla Kinnunen,
Intendentti Jaana Koskenranta,