Työpaikkailmoitus

Museolehtorin sijainen Taide- ja museokeskus Sinkkaan

Taide- ja museokeskus Sinkka on Keravan kaupungin ylläpitämä, energinen ja ennakkoluuloton näyttelypaikka, jossa nykytaide saa rinnalleen paikalliseen historiaan ja taideteolliseen menneisyyteen painottuvat tarinat. Heikkilän kotiseutumuseossa kävijät pääsevät lisäksi kurkistamaan vanhan maalaistalon miljööseen ja arkeen.

Haemme osaavaan joukkoomme
Museolehtorin sijaista ajalle
16.1.-31.12.2023

Tätä tulet meille tekemään
Olet mukana tuottamassa ja kehittämässä Sinkan ja Heikkilän kotiseutumuseon museopedagogiikkaa ja yleisötyötä. Painopiste on päiväkoti- ja koululaisryhmien opastusten ja työpajojen suunnittelussa ja toteutuksessa, vanhuksille ja muille erityisryhmille suunnattujen hyvinvointipalveluiden tuottamisessa sekä pitkän tähtäimen kehitystyössä. Työhön kuuluu viestintätehtäviä ja erilaisten oheistapahtumien organisointia. Lisäksi vastaat vapaaehtoistoiminnasta ja olet mukana mahdollisten hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tarjoamme sinulle
Teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Yhteisöllisyys ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jonka puitteissa annat kasvot Sinkan ja Heikkilän toiminnalle.

Näin onnistut tehtävässä
Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta museoalan yleisötyöstä sekä hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Omaksut nopeasti erilaisia asiasisältöjä ja pystyt välittämään tietoa ja kokemuksia eri kohderyhmille niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ammattilainen, joka uskaltaa tarttua rohkeasti museon monipuolisiin yleisötyön tehtäviin.
Viikkotyöaika on 36,25 h, johon sisältyy satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.
Palkkaus: KVTES tehtäväkohtainen palkka 2824,65 €

Kiinnostuitko?
Liity joukkoomme jättämällä hakemuksesi Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi.
Työavain 482851. Hakuaika päättyy ma 12.12.2022 klo 12.

Lisätietoja antavat:
Museolehtori Kirsi Nuppola 040 318 3436, , ma 28.11. klo 11-14, ke 7.12. klo 9-11.
Museopalvelujohtaja Arja Elovirta 040 318 3434, , pe 2.12. klo 9-14

Taide- ja museokeskus Sinkka
Kultasepänkatu 2
04250 Kerava
www.sinkka.fi