Työpaikkailmoitus

Museonjohtajan sijainen Keuruulle 1.3.2023-31.5.2024

Keuruun museo hakee museonjohtajan sijaista 1.3.2023−31.5.2024

Keuruun museo on vanhan Keuruun alueella sijaitseva taiteeseen ja kulttuuriperintöön keskittynyt museo, joka avattiin keväällä 2000. Museota ylläpitää Keuruun museosäätiö ja sillä on kaksi vakinaista työntekijää.

Keuruun museo hoitaa taide- ja esinekokoelmaa, toteuttaa monimuotoista näyttely- ja tapahtumatoimintaa sekä aktiivista yleisötyötä. Museo vastaa Keuruun alueen kirkkojen opastuspalveluista sekä Keuruun vanhan kirkon kesäajan avoinnapidosta. Keuruun museo tekee tiivistä kehittämisyhteistyötä paikallisten toimijoiden ja keskisuomalaisten museoiden kanssa.

Haemme perhevapaan ja opintovapaan ajaksi

MUSEONJOHTAJAN SIJAISTA

Museonjohtaja vastaa Keuruun museon taloudesta, hallinnosta ja henkilöstöjohtamisesta, sidosryhmätoiminnasta sekä toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Lisäksi museonjohtaja osallistuu näyttely- ja tapahtumatuotantoon, viestintään ja markkinointiin.

Edellytämme sijaiselta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sisältäen suoritetut museologian perusopinnot, käytännössä osoitettua johtamistaitoa sekä riittävää perehtyneisyyttä museon toimialaan ja tehtäviin. Monipuolisen museoalan osaamisen lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja projektinhallintataitoja, organisointikykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua.

Työsuhde on määräaikainen perhevapaan ja opintovapaan sijaisuus ja ajoittuu ajalle 1.3.2023–31.5.2024. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Työaika on 30 h viikossa (n. 80 % työaika). Työehdot ja palkkaus AVAINTES mukaan.

Kirjalliset hakemukset tulee lähettää viimeistään 1.2.2023 osoitteella . Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Pirita Frigren, ,  040 9655567.

KEURUUN MUSEO

Kangasmannilantie 4

42700 Keuruu

https://www.keuruunmuseo.fi/

Meidät löytää myös Facebookista ja Instagramista