Työpaikkailmoitus

Museopedagogi Vaasan kaupungin museoihin

Vaasan kaupungin museot etsii museopedagogia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vaasan kaupungin museoihin kuuluvat Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Vaasan taidehalli ja Vanhan Vaasan museo. Vaasan kaupungin museoilla on alueellisen vastuumuseon tehtävä Pohjanmaan maakunnan alueella. Museoiden kulttuurihistorialliset, taide- ja luonnontieteelliset kokoelmat ovat laajat ja museoiden näyttelytoiminta vilkasta.

Museopedagogi suunnittelee, toteuttaa ja kehittää Vaasan kaupungin museoiden museopedagogista toimintaa osana yleisötyön tiimiä. Museopedagogi osallistuu näyttely- ja hanketoimintaan sekä toteuttaa yhteistyötä oppilaitosten ja muiden yleisöryhmien kanssa Vaasan kaupungin ja Pohjanmaan maakunnan alueella.

Hakijalta vaaditaan:

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy vähintään yhden museoalan oppiaineen (esimerkiksi Suomen historia, etnologia, taidehistoria) aineopinnot.
Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa helpottavat työtehtävien hoitamista. Edellytämme suomen ja ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Edellytämme kokemusta museotyöstä. Arvostamme kokemusta opetustyöstä ja projektinhallinasta.

Toivomme hakijalta aktiivista kehittämisasennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä digitaalisen ja sosiaalisen median osaamista. Halu työskennellä museoiden yleisösuhteen edistämiseksi ja visiot museopedagogiikan tulevaisuudesta ovat ominaisuuksia, joita odotamme.

Hakeminen:

Hae työpaikkaa osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museopedagogi-vsa905-02-221-21/.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Huom! Aikaisemmassa haussa 1.9-20.9.2021 hakeneiden hakemukset huomioidaan.