Työpaikkailmoitus

Oppaita Salpalinja-museoon

Miehikkälän Salpalinja-museo on viime sotien aikana rakennetussa linnoituskohteessa toimiva museo, jonka näyttelyt painottuvat laajalle, järeästi linnoitetulle ja maisemallisesti näyttävälle ulkomuseoalueelle. Museoalue kuuluu Salpalinjan valtakunnallisesti arvokkaimpiin kohteisiin. Salpalinja-museo on sekä sotahistoriallinen ammattimuseo että koko perheen elämyksellinen historia- ja luontokohde.

Haemme kahta (2) museo-opasta 7 kuukaudeksi kokoaikatyöhön ajalle 1.4.-31.10.2023. Työaika on 38,25 h/vko ja työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Museo-oppaat vastaavat museokävijöiden opastuksesta ja muusta asiakaspalvelusta, osallistuvat museokaupan toimintaan liittyviin tehtäviin ja tapahtumien järjestelyihin sekä muuhun kokemuksensa ja koulutuksensa mukaiseen museotyöhön. Eduksi katsotaan soveltuvat korkeakoulutasoiset opinnot esimerkiksi historian, kulttuurin tai matkailun alalta sekä kokemus oppaan tehtävistä tai muusta asiakaspalvelusta. Kielitaitovaatimus: erinomainen suomi ja englanti.
Harvahkoista yleisistä liikenneyhteyksistä ja museon sijainnista johtuen tehtävä edellyttää käytännössä ajokorttia ja autoa ja/tai paikkakunnalla asumista.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Lisäksi maksetaan ilta- ja viikonloppulisät.

Työpaikkailmoitus Kuntarekryssä https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/496626?lang=fi_FI&portal=rekryfi&ref=1tgp4bmnz2m0l

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta ma 20.2. klo 9 mennessä. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Miehikkälän kunta, Museotoimi, Palotie 10 B 4, 49700 Miehikkälä. Kuoreen tunnus ”Museo-opas 2023”.

Lisätietoja:  pe 3.2. asti museotutkija Armi Oinonen, , sen jälkeen  museonjohtaja Anu Haapala, .