Työpaikkailmoitus

Projektipäällikko ja yhteisötuottaja Digitaalinen Kansallisgalleria -ohjelman Artversum-tiimiin

Digitaalinen Kansallisgalleria -ohjelman Web 3.0 -projekti pilotoi taiteen, museotoiminnan ja kulttuurin toimintaa web 3.0:ssa vuosien 2023 ja 2024 aikana. Kansallisgallerian taidekokoelmista kumpuava toiminta etsii erilaisia tapoja, joilla taide ja museot voivat toimia digitaalisissa ympäristöissä.

Digitaalinen Kansallisgalleria -ohjelman tavoitteena on perustaa Kansallisgallerian tunnettujen museobrändien Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon rinnalle digitaalinen museo vuoden 2024 loppuun mennessä. Tämä tavoite sisältää sekä nykyisillä verkkoalustoilla toimivan että web3 maailman valmiudet sisältävän digitaalisten palvelukokonaisuuden suunnittelun ja toteutuksen. Lisäksi ohjelma sisältää Kansallisgallerian museoiden myyntiä tukevan lipunmyynti- ja verkkokauppa palvelun toteuttamisen.

Haemme Digitaalinen Kansallisgalleria -ohjelman Artversum-tiimiin projektipäällikköä ja yhteisötuottajaa.

Projektipäällikkö

Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian maaliskuun aikana. Määräaikaisuus päättyy 31.12.2024.

Projektipäällikkönä olet alusta alkaen mukana rakentamassa uraauurtavaa, kansainvälistä ja yhteisöllistä web 3.0 projektia. Vastaat projektin perustamisesta, kehityksestä ja raportoinnista.

Olet kulttuurista innostunut verkottuja ja tiimipelaaja, jolle on käytännön kokemusta monipuolisista laajan yhteistyöverkoston projekteista. Teknologian mahdollisuudet taide- ja kulttuurialalla innostavat sinua. Sinulla on kokemusta projektin hallinnan arjesta, kokemus EU rahoitteisen projektin hallinnasta katsotaan eduksi. Sydämessäsi läikähtää, kun ajattelet digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia taide- ja kulttuurialalle. Työssäsi olet arvostava ja osaava projektin vetäjä ja tiimityöskentelijä.

Sinulla on:

·       tehtävään soveltuva koulutus

·       kokemusta laajan ja yhteisöllisen kulttuurialan projektin vetämisestä

·       ymmärrys toiminnasta yhteisöalustoilla kuten Discord, Slack tai vastaava

·       kokemusta digitaalisen taiteen parissa toimimisesta

·       intoa ja/tai kokemusta virtuaalimaailmoista ja metaversumeista

·       erinomaista englannin ja hyvää suomen kielen taitoa

On tärkeää, että olet tarkka työssäsi, sillä vastaat EU rahoitteisen projektin hallinnosta. Tehtäväsi edellyttää toimintaa ja yhteistyötä laajan, vasta rakennettavan verkoston jäsenten kanssa. Kansallisgallerian arvot: yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden rakentaa ja oppia kulttuurialan roolista web 3.0 maailmassa samalla, kun se rakennetaan. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen sekä ammatillisesti haastavan työn, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa taidemuseossa. Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemästämme työstä. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Eiramo, tai p. 0400 995699 seuraavina aikoina:
Ma 23.1. klo 10-11
to 26.1. klo 9-10
ma 1.2. klo 9-10

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 5.2.2023 oheisen linkin kautta:
https://ats.talentadore.com/apply/projektipaallikko-digitaalinen-kansallisgalleria-ohjelma/DoWRoD

 

Yhteisötuottaja

Yhteisötuottajan tehtävä on määräaikainen. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian maaliskuun aikana. Määräaikaisuus päättyy 31.12.2024.

Yhteisötuottajana olet alusta alkaen mukana rakentamassa uraauurtavaa, kansainvälistä ja yhteisöllistä web 3.0 projektia. Tehtäviisi kuuluu luoda ja toimia osana taide- ja kulttuurialan yhteisöä, joka kehittää alan valmiutta hajautettuun web 3.0 toimintaan. Verkostoidut ja yhdistät aiheesta kiinnostuneita ihmisiä ja organisoita yhteiseen kehitystyöhön. Luot ja kehität uusia toimintamuotoja yhteisöllisen toiminnan parantamiseksi.

Olet kulttuurista innostunut verkottuja, jolle verkostossa toimiminen ja digitaalinen viestintä ovat arkipäivää. Sinulla on kokemusta yhteisöviestinnästä ja sen rakenteista ja viestit luontevasti suomen ja englannin kielillä, niin kirjallisesti kuin suullisesti. Innostut, kun ajattelet digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia taide- ja kulttuurialalle. Katsomme eduksi, jos sinulla on  kokemusta lohkoketju- ja web 3.0 maailmasta sekä niissä toimivista yhteisöistä.

Tehtäväsi edellyttää toimintaa ja yhteistyötä laajan, vasta rakennettavan verkoston jäsenten kanssa. Arvostamme ennakkoluulotonta ja avarakatseista asennetta uuden luomiseen sekä itsenäistä otetta yhdessä sovittujen asioiden edistämiseen. Kansallisgallerian arvot: yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Sinulla on:

·       tehtävään soveltuva koulutus

·       kokemusta yhteisön luomisessa tai luotsaamisessa

·       kokemusta toiminnasta käytetyimmillä verkon yhteisöalustoilla

·       kokemusta toimimisesta digitaalisen taiteen parissa

·       hyvä suomen ja erinomainen englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden rakentaa ja oppia kulttuurialan roolista web 3.0 maailmassa. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen sekä ammatillisesti haastavan työn, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa taidemuseossa. Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemästämme työstä. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Eiramo, tai p. 0400 995699 seuraavina aikoina:
ma 23.1. klo 9-10
to 26.1. klo 10-11
ke 1.2. klo 10-11

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 5.2.2023 oheisen linkin kautta:
https://ats.talentadore.com/apply/yhteisotuottaja-digitaalinen-kansallisgalleria-ohjelma/D4ozoZ