Työpaikkailmoitus

Projektisuunnittelija Sarka-museoon

Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva valtakunnallinen maatalousalan erikoismuseo, joka avattiin kesällä 2005. Museolla vierailee vuosittain n. 80 000 henkilöä. Museolla on kolme pysyvää näyttelyä Maatalouden aika, Ennen koneita ja Konenäyttely. Museolla on kahdeksan vakinaista työntekijää.

Museo laajentaa toimintaansa ja ryhtyy toteuttamaan vuonna 2019 Ruokamuseota. Ruokamuseo kokoaa ja tuottaa ruokaan liittyviä aineistoja ja tietoutta. Ruokamuseo toimii vahvasti verkossa. Ruokatietoa ja historiallista ruokataloutta käsitteleviä näyttelyitä tuotetaan niin verkkonäyttelyinä kuin fyysisinä näyttelyinä osana museon muuta näyttelytoimintaa.

 

Museo hakee määräaikaiseen (10 kk) työsuhteeseen

PROJEKTISUUNNITTELIJAA

Projektisuunnittelija vastaa Sarka-museoon perustettavan ruokamuseon suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Tehtäviisi kuuluu

–          kehittää ruokamuseo-konseptia

–          ruokamuseon sisällön ja toimintamuotojen suunnittelu

–          aineistojen kartoitus ja kokoaminen

–          yhteistyöverkostojen ja kumppanuuksien kehittäminen

 

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen tai yhteiskunnallisen alan tutkinto, jossa on opintoja historia- tai museoaineista.  Arvostamme työkokemusta museoalalta sekä kokemusta hanke- ja projektityöskentelystä.

Sinulta odotamme maatalouden historian ja ruokakulttuurin tuntemusta, osaat tarkastella ruokaa ja sen tuotantoa historiallisena ja kulttuurisena ilmiönä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet ideoiva ja sinulla on näkemyksiä ruokamuseon kehittämisestä.

Olisi hyvä, jos voisit aloittaa työsi touko-kesäkuussa 2019, kuitenkin viimeistään syyskuussa 2019. Työsuhde kestää 10 kuukautta. Työsuhde voi jatkua tämän jälkeen rahoitustilanteen mukaisesti. Palkka on kokemuksesta riippuen 2400-2600 euroa kuukaudessa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään  osoitteeseen .  Tehtävän haku päättyy 8.4.2018.

Lisätiedot: museonjohtaja Sami Louekari, , p. 050 5305887