Työpaikkailmoitus

Rakennustutkijan tehtävä Lappeenrannan museoissa

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista ja toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella Saimaan rannalla. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta sekä Kymenlaakso alueellisen taidemuseotehtävän osalta. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaisuuteen ja yhdessä tekemiseen ja tarjoamme siihen monipuolisen ja osaavan 26-jäsenisen työyhteisön.

Rakennustutkijan tehtäviin kuuluu rakennusperinnön hoitoon ja -suojeluun liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät ja neuvottelut, kulttuuriympäristökasvatus ja rakennetun ympäristön hoitoon liittyvät hankkeet ja tietopalvelu. Olet jäsenenä myös kulttuuriympäristötiimissä ja perustettavassa yleisötyön tiimissä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävään soveltuvia opintoja, riittävää työkokemusta kulttuuriympäristönhoidon asiantuntijatehtävistä, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä viestintäosaamista. Eteläkarjalaisen kulttuuriympäristöjen tuntemus luetaan eduksi. Toivomme sinulta myös kiinnostusta rakennettuun ympäristöön ja halua vaalia eri-ikäistä rakennettua kulttuuriperintöä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Monipuolinen ja vaativa tehtävä edellyttää sinulta erityisesti yhteistyökykyä ja valmiutta tuottaa museon viranomaislausuntoja nopeallakin aikajänteellä, mutta myös kykyä ja innostusta toiminnan kehittämiseen ja halua toimia sidosryhmien ja asiakkaiden parissa.

Työ alkaa 13.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.
Hakemuksen tulee olla perillä Kuntarekryssä su 8.8.2021 klo 23.00.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rakennustutkijan-tehtava-lappeenrannan-museoissa-369322/