Työpaikkailmoitus

Tule kesäoppaaksi Miehikkälän Salpalinja-museolle!

Haemme kolmea (3) opasta perehdyttämään asiakkaita Salpalinjan mielenkiintoiseen historiaan valtakunnallisesti merkittävässä rakennetun kulttuuriympäristön museoaluekohteessa.

Salpalinja-museo on viime sotien aikana rakennetussa linnoituskohteessa toimiva museo, jonka näyttelyt painottuvat laajalle, järeästi linnoitetulle ja maisemallisesti näyttävälle ulkomuseoalueelle. Salpalinja-museo on sekä sotahistoriallinen museo että koko perheen elämyksellinen historia- ja luontokohde.

Haemme kokoaikatyöhön kahta (2) museo-opasta ajalle 8.5.-29.9.2024 ja yhtä (1) opasta ajalle 8.5.-31.8.2024.

Museo-oppaat vastaavat museokävijöiden opastuksesta ja muusta asiakaspalvelusta, osallistuvat museokaupan toimintaan liittyviin tehtäviin ja tapahtumien järjestelyihin, sekä muuhun kokemuksensa ja koulutuksensa mukaiseen museotyöhön.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kiinnostusta sotahistoriaan. Eduksi katsotaan soveltuvat korkeakoulutasoiset opinnot esimerkiksi historian, kulttuurin tai matkailun alalta sekä kokemus oppaan tehtävistä tai muusta asiakaspalvelusta. Kielitaitovaatimuksena erinomainen suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Harvahkoista yleisistä liikenneyhteyksistä ja museon sijainnista johtuen tehtävä edellyttää käytännössä ajokorttia ja autoa ja/tai paikkakunnalla asumista. Avustamme tarvittaessa vuokra-asunnon järjestämisessä.

Työaika on 38,25 h/vko ja työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkka: KVTES, peruspalkka 1899,41 € + ilta-, pyhä- ja viikonloppulisät.

Lisätietojen antajat:
Kunnanjohtaja Anne Ukkonen, 
Museotutkija Armi Oinonen, , puh. 040 752 7770.

Hae kesätyöpaikkaa Kuntarekryn kautta, hakuilmoitus löytyy työavaimella 581030.