Työpaikkailmoitus

Tutkija (arkeologi) ja IT-arkkitehti Museovirastoon

Museovirastossa on avoinna kaksi työtehtävää:

TUTKIJA (ARKEOLOGI)

Haemme Kulttuuriympäristöpalvelut-osaston Kulttuuriympäristötieto ja -tutkimus -yksikköön tutkijaa (arkeologia) määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 27.3.2023 – 1.10.2023.

Tutkijan tehtävänä on muinaisjäännösrekisterin kehittämistä koskevassa selvityksessä tunnistettujen puutteellisten tietojen päivitys työsuunnitelman mukaisesti, erityisesti kohteita koskevien paikkatiedon korjaukset ja aineistojen linkitykset. Tutkija osallistuu myös laserkeilausaineiston hyödyntämistä koskevaan arviointiin ja tarvittaessa muihin rekisterin kehittämistehtäviin.

Hae viimeistään 17.3.2023 klo 15.00

****

IT-ARKKITEHTI

Haemme Arkisto- ja tietopalvelut -osaston Tiedonhallinta-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen IT-arkkitehtiä 2.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaat organisaation arkkitehtuurin suunnittelusta, päivittämisestä, käyttöönotosta ja hallinnasta. Määrittelet, kuinka tiedot tallennetaan, hyödynnetään, integroidaan ja hallitaan erilaisissa tietokokonaisuuksissa ja IT-järjestelmissä. Tietoarkkitehtuurin lisäksi, ymmärrät myös teknologia-, tietojärjestelmä-, toiminta- sekä sovellusarkkitehtuuria, ja näin ollen pystyt vahvasti ohjaamaan erilaisia kehitys- ja parannushankkeita arkkitehtuurin näkökulmasta sekä osallistumaan IT-projektityöhön erityisesti määrittely- ja hankintavaiheessa.

Hae viimeistään 23.3.2023 klo 15.00

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat