Esitelmät ja keskustelutilaisuudet

Digitaalisen kulttuuriperinnön aamukahvit ja kysely jatkosta

Hei digitaalisen kulttuuriperinnön ystävä tai ammattilainen!

Digitaalinen kulttuuriperintömme<http://www.digime.fi> eli Digime-kokonaisuus on tähän saakka viestinyt ajankohtaisista asioista verkossa. Toukokuun viimeisellä viikolla järjestämme ensimmäiset Digime-aamukahvit digitaalisen kulttuuriperinnön parissa toimiville. Tunnin pituisessa aamiaistilaisuudessa kahvittelemme Kansalliskirjaston Agricola-salissa esityksiä kuunnellen ja kuulumisia vaihtaen.

Ensimmäisessä tapaamisessa meillä on kaksi lyhyttä alustuspuheenvuoroa, ja runsaasti aikaa vapaseen keskusteluun digitaalisen kulttuuriperinnön ajankohtaisista asioista.

Tomi Ahoranta Kansallisarkistosta kertoo Euroopan laajuisesta Time Machine <https://timemachine.eu/> -hankkeesta, Tuomas Nolvi ja Susanna Ånäs kertovat AvoinGLAM-verkoston kuulumisista ja kansainvälisistä Wikimedian projekteista.

Agricola-saliin mahtuu parikymmentä henkilöä, ja se on kätevästi Kahvila Rotundan läheisyydessä. Kahvila avaa ovensa meitä varten jo yhdeksältä ja tarjolla on kahvia, teetä ja croissant.

Kysymme tällä ilmoittautumislomakkeella myös toiveitanne ja ideoitanne aamukahvien toteuttamiseen jatkossa. Vaikka et osallistuisi tällä kerralla, toivomme, että ehdit vastata kysymyksiin jatkosta.

Ilmoittautumiset ensimmäisille Digime-aamukahveille pyydämme viimeistään perjantaina 24.5.

Lisätietoa paikasta, ilmoittautumislomake ja kysely löytyvät kaikki tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Digime-aamukahvit

Tervetuloa paikalle ja/tai vastaamaan kyselyyn!