Konferenssit ja seminaarit

Koripallon arvoseminaari ja yhteisömuseotapahtuma

Koripallokulttuurin superpäivä la 17.8. Helsingissä

Finnish Basketball Hall of Fame – Koripallomuseo on mukana järjestämässä lauantaina 17.8. yhteisömuseona koko päivän tapahtumaa hotelli Arthurissa, osoitteessa Vuorikatu 19 (kello 10-16). Pääosa tapahtumista on ilmaisia ja esim. Arvoseminaarissa on 30 €:n osallistumismaksu.

Koko superkorispäivän ajan on tarjolla tapahtumia kaikille koripallosta ja urheilusta kiinnostuneille. Tarjolla on historialuentoja, arvoja, virtuaalimuseoon tutustuminen, tuttujen kohtaamista, julistenäyttely, yhteisöllisyyttä…

Juhlapäivä järjestetään osana Koripalloliiton 80v juhlaturnausta. Yhteistyötahoina ovat Koripalloliiton kanssa Finnish Basketball Hall of Fame – Koripallomuseo ja Helsingin NMKY. Päivä huipentuu illalla pelattavaan Liettua-Venäjä huippuotteluun Espoon Metro Areenalla.

Lue lisää päivän ohjelmasta: https://www.basket.fi/hall-of-fame/uutiset/koripallokulttuurin-superpaiva-la-17.8-helsingissa/

Arvoseminaari – Arvokas iltapäivä kello 12-16

Arvokas iltapäivä -seminaari kokoaa huippupuhujat puhumaan koripallon arvoista ja ilmiöistä lajin ympärillä. Seminaarissa kuullaan puheenvuorot moniarvoisuudesta, vastuullisuudesta, Susijengin arvoista sekä yhteisöllisyydestä. Tapahtuman tuotto menee Koripallomuseon työhön sekä We deliver -rahastoon, jonka avulla tuetaan vähävaraisten perheiden koripalloharrastusta.

Puhumassa ovat ylitarkastajana yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa työskentelevä Michaela Moua, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann ja Suomen Olympiakomitean entinen puheenjohtaja Risto Nieminen. Videon välityksellä tapahtumaan oman mausteensa tuo Lauri Markkanen, joka on pelitaitojensa ohella osoittanut, että huippu-urheilijat voivat vaikuttaa asioihin omilla arvovalinnoillaan.

Lisäksi tapahtuman paneelikeskustelussa entiset maajoukkuekapteenit Lea Hakala, Hanno Möttölä, Anssi Rauramo ja Taru Tuukkanen kertovat, mistä arvoista heidän maajoukkueensa muistetaan.

Lisätietoja ja lipunosto: https://www.basket.fi/hall-of-fame/uutiset/juhlaturnauksen-yhteydessa-arvokas-iltapaiva-seminaari-17.8/

Tervetuloa!