Muut tapahtumat

Kulttuuriperinnön ja matkailun virtuaalinen verkostotapaaminen

Museovirasto järjestää kulttuuriperinnön ja matkailun alojen toimijoiden virtuaaliseen verkostotapaamisen keskiviikkona 23.9.2020 klo 13-15 Microsoft Teamsin välityksellä.

Tapaamisessa kuullaan toimijoiden puheenvuoroja kulttuuriperinnön ja matkailun välisten yhteyksien kehittämisestä ja hyödyntämisestä sekä käydään keskustelua siitä, millaisilla konkreettisilla välineillä ja toimintatavoilla alojen välistä verkostomaista yhteistyötä voitaisiin vahvistaa.

Tapaaminen on avoin kaikille. Erityisesti se on suunnattu keskinäisestä verkostoitumisesta kiinnostuneille kulttuuriperinnön ja matkailun alan toimijoille, matkailua toiminnassaan pohtiville kulttuuriperinnön alan toimijoille sekä matkailun alan toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita kulttuuriperinnön kestävästä hyödyntämisestä matkailun voimavarana.

Ilmoittautumisia toivotaan 21.9.2020 mennessä oheisen linkin https://ssl.eventilla.com/event/nqlE2 kautta. Tapaamisen ohjelma päivittyy ilmoittautumissivulle.

Tapaaminen on osa Museoviraston opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella vuonna 2020 koordinoimaa hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa kulttuuriperinnön ja matkailun yhteistyön edellytyksiä. Maaliskuussa käynnistyneessä hankkeessa tarkastellaan kulttuuriperinnön ja matkailun kansallisen kokonaisuuden koordinointia ja hallinnointia sekä kartoitetaan mahdollisuuksia kehittää eri toimijoiden välistä verkostomaista yhteistyötä. Verkostotapaamisen tarkoituksena on luodata yhteistyön mahdollisuuksia.