Esitelmät ja keskustelutilaisuudet

Maalittaminen ja vihapuhe

Perjantaina 12.11. klo 12-14 kokoonnumme hybridiseminaariin puhumaan maalittamisesta ja vihapuheesta tutkijan näkökulmasta. Kuinka toimia ja suojautua? Aiheeseen liittyvät niin työhyvinvointi, tutkijan ilmaisunvapaus kuin oikeusturva.

Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot Turun yliopiston hyvinvointipalveluiden päällikkö Tom Riskiltä sekä kahdelta teemaan perehtyneeltä tutkijalta, dosentti Tuija Saresma (Jyväskylän yliopisto) ja dosentti Oula Silvennoinen (Helsingin yliopisto). Keskustelun juontaa dosentti Kimi Kärki (Turun yliopisto).

Tilaisuuteen voi saapua paikan päälle Turun yliopistolle (Calonia 2) tai sitä voi seurata etäyhteydellä zoomin kautta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, zoom-linkin saa seminaaripäivän aamuun klo 9 mennessä ilmoittautumalla:

Tilaisuuden yleisöltä edellytetään luentosalissa kasvomaskin käyttöä ja kaikkien osallistujien osalta asiallista käytöstä.

Tilaisuuden järjestää Koneen Säätiön rahoittama hanke Fasismin lumo ja affektiivinen perintö suomalaisessa kulttuurissa (2021-2023)