Konferenssit ja seminaarit

Metsähistorian Seuran strategiaseminaari

METSÄHISTORIAN SEURA UUSII STRATEGIANSA – SEMINAARI 11.12.2019

Metsähistorian Seura ry on toiminta-ajatuksensa mukaan metsähistoriasta ja -perinteestä kiinnostuneiden valtakunnallinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti ja laaja-alaisesti aihepiirin tutkimusta, harrastusta, tallennusta ja viestintää.

Seuran toimintaa ohjataan strategian perusteella. Strategiakausi on päättymässä ja toiminnan perusteet, perusarvot ja painopisteet harkitaan ja kirjataan jäsenistön päätettäviksi. Tarkistustyö on aloitettu.

Kutsumme teidät tarkastelemaan kanssamme Metsähistorian Seuran toimintaa seminaariin, joka pidetään Helsingissä keskiviikkona 11.12.2019 alkaen kello 14.00. Tilaisuus pidetään Loimu ry:n tiloissa osoite Mikonkatu 8 A. Kahvit ovat tarjolla kello 13.30. Tilaisuus päättyy 16.30.

Tilaisuudessa tarkastellaan seuraavia asioita:

1.    Metsähistorian Seuran toiminta tähän asti
2.    Osallistujien arvio tähänastisesta toiminnasta
3.    Seuran perustehtävä ja rooli alan kentässä
4.    Seuran keskeiset toimintamuodot ja toiminnan painopisteet
5.    Odotukset seuran toiminnalle
6.    Mahdollisuudet yhteistoimintaan

Työskentely tapahtuu pääosin ryhmätöinä. Strategian valmistelu jatkuu ja luonnos viedään seuran jäsenten päätettäväksi vuosikokouksessa 2020.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen Antti Koskimäelle viimeistään 5.12.2019, sähköpostilla , tai puhelimella numeroon 040 543 7118.

Tervetuloa!

Metsähistorian Seuran hallitus