Konferenssit ja seminaarit

Nuoruus ja populaarikulttuuri – Nuorisotutkimuksen avoin tutkijaseminaari

Nuorisotutkimuksen tämänkeväinen tutkijaseminaari järjestetään 6.6. Tieteiden talolla Helsingissä. Seminaarin teemana on nuoret ja populaarikulttuuri, ja tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille tieteenalasta riippumatta. Tilaisuuden järjestää Nuorisotutkimusseura yhteistyössä International Institute for Popular Culturen (IIPC) kanssa.

Tutkijaseminaarin ohjelma koostuu aamupäivän asiantuntijapuheenvuoroista sekä iltapäivän työryhmätyöskentelystä. Työryhmätyöskentely muodostuu tutkijoiden ennakkoon lähettämien työpapereiden käsittelystä. Erikseen nimettävän asiantuntijakommentaattorin ja monitieteisen tutkijajoukon kommentoitavaksi voi tuoda esimerkiksi tutkimussuunnitelman, artikkeliluonnoksen, konferenssipaperin tai käsikirjoituksen osan.

Ehdotukset työryhmissä käsiteltäviksi papereiksi tulee jättää ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 30.4.2017. Paperin hyväksymisestä ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti. Kuulijaksi (ei käsiteltävää paperia) voi ilmoittautua 29.5.2017 asti.

Lisätietoa ja tarkemman ohjelman löydät seminaarin verkkosivulta, osoitteesta http://www.nuorisotutkimusseura.fi/ajankohtaista/tapahtumat/1587-nuoruus-ja-populaarikulttuuri-nuorisotutkimuksen-avoin-tutkijaseminaari.