Muut tapahtumat

Osallisuus, moniäänisyys ja sukupolvet kotiseutu- ja kulttuuriperintötyössä – Mestarit & kisällit -hankkeen verkostotapaaminen ja työpajahulinat 21.11. Vapriikissa

Suomen Kotiseutuliiton Mestarit & kisällit -hankkeen syksyinen verkostotapaaminen ja työpajahulinat järjestetään Tampereella Vapriikin museokeskuksella torstaina 21.11.2019 klo 12–16.


Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen alla tapahtuvasta toiminnasta, jossa lapset, nuoret ja eläkeikäiset tutustuvat omiin kotikulmiinsa eri-ikäisten yhteisissä kotiseuturyhmissä. Työpajoissa suunnitellaan ja kehitetään oman yhteisön toimintaan osallisuuden paikkoja.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kotiseutu-, kulttuuriperintö- ja kansalaistoiminnan parissa toimiville. Työpajailuiltapäivänä osallistujilla on mahdollisuus syventyä oman toiminnan suunnitteluun, hiomiseen ja kehittämiseen, oli kyseessä Mestarit & kisällit -toimija tai ei.

Verkostotapaaminen ja työpajahulinat on osallistujille maksuton, sisältäen kahvitarjoilut osana iltapäivän ohjelmaa. Tilaisuuden ohjelma on luettavissa Kotiseutuliiton verkkosivuilla: https://kotiseutuliitto.fi/tapahtuma/mestarit-kisallit-verkostotapaaminen-21-11-tampereella/

Ilmoittautumiset hankekoordinaattorille tiistaihin 12.11. mennessä sähköpostitse: tai puhelimitse: 045 162 8440.
 Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliot.

Nähdään marraskuussa Tampereella!

Lisää Mestarit & kisällit -hankkeesta:

Mestarit & kisällit


https://www.facebook.com/kotiseuturakkaus/