Konferenssit ja seminaarit

Paras mahdollinen museoharjoittelu – harjoittelukyselyiden tulosten ja hyvän museoharjoittelun suositusten julkistamiswebinaari

Tervetuloa Museoalan ammattiliiton järjestämään museo- ja kulttuuriperintöalan korkeakouluharjoitteluja käsittelevään webinaariin tiistaina 30.8. klo 14-15:30!
Ilmoittaudu mukaan 29.8. klo 16 mennessä oheisella lomakkeella: https://museoalan-ammattiliitto-lv.creamailer.fi/survey/7p6thkqahe7rh

Webinaarissa esitellään raportti museoalan harjoittelukyselyiden tuloksista sekä niihin perustuvat hyvän museoharjoittelun suositukset. Harjoittelijoille, museoalan organisaatioille sekä korkeakouluille suunnatut kyselyt toteutettiin alkukesästä 2021. Analyysista vastannut projektityöntekijä Maija Talja esittelee webinaarissa kyselyiden keskeiset tulokset.

Kyselyiden tavoitteena oli kartoittaa museo- ja kulttuuriperintöalan harjoittelujen nykytilaa sekä tekijöitä, jotka vaikuttavat onnistuneen tai puutteellisen harjoittelukokemuksen muodostumiseen. Harjoittelukyselyiden analyysin sekä sen pohjalta laaditun hyvän museoharjoittelun ohjeistuksen tarkoitus on tukea kaikkia alan toimijoita – työnantajaorganisaatioita, oppilaitoksia sekä opiskelijoita.

Webinaari on suunnattu museo- ja kulttuuriperintöalan harjoittelupaikkoja tarjoavien organisaatioiden edustajille, harjoittelujen ohjauksesta ja suunnittelusta vastaaville henkilöille, alan korkeakouluopintoja tarjoavien oppilaitosten henkilökunnalle sekä museoalasta kiinnostuneille opiskelijoille. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Webinaari toteutetaan Zoomissa. Ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin sähköpostitse.

Kutsua saa jakaa eteenpäin. Tervetuloa mukaan!

Mitä: webinaari museoalan harjoittelukyselyiden tuloksista
Missä: kaikille avoin webinaari Zoomissa
Milloin: tiistaina 30.8. kello 14-15:30
Miksi: jotta museoharjoittelut olisivat parhaita mahdollisia

Ystävällisin terveisin
Maija Talja
Projektityöntekijä

Museoalan ammattiliitto MAL ry
Ratavartijankatu 2 A (7. krs)
00520 Helsinki

Puh. 040 838 0739