Muut tapahtumat

Pari askelta Turun historiaan: kävelykierroksia Turun historiaan

Pari askelta Turun historiaan

Miltä Turun keskusta näytti viisisataa vuotta sitten? Miksi Tuomiokirkko rakennettiin juuri sille paikalle, jossa se tänäänkin seisoo? Mikä muuttui kun Suomen pääkaupunki muutti Turusta Helsinkiin?

Turun Historiallinen Yhdistys järjestää kesällä 2017 ilmaisia, 30–45 minuuttia kestäviä kävelykierroksia Turun historiaan. Mukaan voit liittyä olet sitten matkailija tai paljasjalkainen turkulainen. Mielenkiintoista tietoa löytyy niin innokkaille historian harrastajille kuin niille, jotka eivät ennakolta tiedä mitään Turun menneisyydestä.

Kierrosten oppaat ovat historia-alan ammattilaisia ja opiskelijoita, joilta saa ja kuuluu myös kysellä. Kysymällä ja keskustelemalla yleisö muokkaa jokaisesta kierroksesta omanlaisensa.

Kierrokset

suomeksi 4. toukokuuta – 14. syyskuuta torstaisin klo 17.00

englanniksi 6. kesäkuuta – 12. syyskuuta, tiistaisin klo 14.00

Kierrokset käynnistyvät Tuomiokirkon edestä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tervetuloa mukaan ottamaan Pari askelta Turun historiaan!

Kierroksia järjestetään myös muina ajankohtina ennakkoon varatuille ryhmille. Ota yhteyttä:

Pari askelta Turun historiaan -kierrokset järjestetään Turun kaupungin tuella ja ne ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.