Koulutus ja kurssit

Puhutaan kasvusta! – Suuri Museokortti-päivä 2019

Puhutaan kasvusta! – Suuri Museokortti-päivä 2019 on Museokortin järjestämä valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka on suunnattu erityisesti Museokortti-järjestelmään kuuluvien museoiden johdolle sekä markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville.

Museot ovat vahvassa nosteessa; alkuvuodesta saimme lukea museoon jonottavista kansalaisista ja kesäkuun puolivälissä julkaistut museotilastot kertoivat jälleen uusista ennätyksistä koko museoalalla ja Museokortti-järjestelmässä. Kaikkien aikojen kävijäennätys on rikottu kolmena peräkkäisenä vuotena. Myös yhteenlasketut pääsymaksutulot ovat vahvassa kasvussa.

Kuluvana vuonna ennätyksiä rikotaan jälleen. Museokortteja on tänä vuonna myyty 37 prosenttia enemmän kuin vastaavana jaksona vuonna 2018 ja Museokortti-käynnit ovat peräti 57 prosentin kasvussa edellisvuoteen verrattuna. Heinäkuussa Museokortilla maksettiin ensimmäistä kertaa pääsymaksu yli 200 000 kertaa. Nyt jos koskaan on aika puhua kasvusta!

Tapahtumassa kuulet kotimaisia ja kansainvälisiä huippupuhujia mm. strategisesta varainhankinnasta, sosiaalisen median positiivisesta voimasta sekä museokauppojen kehittämisestä. Lisäksi tarjoilemme ensisilmäyksen Museokortin mobiilisovelluksesta, joka tarjoaa museokävijöille uudenlaisia käyttäjäkokemuksia. Pääset myös tapaamaan kollegoja ja nauttimaan viinilasillisesta Gallen-Kallelan upeiden kattofreskojen alla.

Museokortti haluaa tarjota jäsenmuseoilleen parhaat eväät toimintansa kehittämiseen järjestämällä valtakunnallisia Museokortti-koulutuksia. Tänä vuonna järjestämme yhden, aiempaa suuremman tapahtumapäivän, jossa keskitymme puhumaan kasvusta niin talouden, järjestelmän kuin kävijämäärienkin näkökulmasta.

Tapahtumaan osallistuminen on Museokortti-museoiden henkilökunnalle maksutonta ja se järjestetään maanantaina 21.10. klo 09.30-17.00 Kansallismuseolla, Helsingissä.

Varaa paikkasi jo tänään! https://www.lyyti.in/puhutaankasvusta

Tervetuloa mukaan hakemaan näkemyksiä, ideoita ja tietoa sekä verkostoitumaan Museokortti-kohteiden kesken!