Esitelmät ja keskustelutilaisuudet

Sateenkaarihistoriatapaaminen Tampereella 21.10.

Sateenkaarihistoriatapaaminen Tampereella 21.10.

Oletko kiinnostunut sateenkaarihistoriasta tai teetkö siihen liittyvää tutkimusta? Tule tapaamaan muita sateenkaarihistorian ystäviä!

Sateenkaarihistoria, eli seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen historia tai queer-historia, on laajeneva tutkimuskenttä ja se kiinnostaa tutkijoiden lisäksi monia historian harrastajia ja aktivisteja. Sateenkaarihistorialla onkin tiivis yhteys nykyisiin keskusteluihin seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta. Sateenkaarihistorian ystävät ry:n ja Suomen Queer-tutkimuksen Seura ry:n järjestämässä tilaisuudessa on mahdollista esitellä omia sateenkaarihistoriaan liittyviä projektejaan, kuulla toisten kiinnostavista hankkeista sekä keskustella sateenkaarihistorian tulevaisuudesta.

Tapaaminen järjestetään Tampereen yliopistolla salissa Linna K110 (Kalevantie 5, esteetön sisäänkäynti Pinninkatu 78) perjantaina 21.10. kello 17.15 alkaen. Tilaisuuden ohjelmallinen osuus päättyy kello 18.30 mennessä, mutta sen jälkeen keskustelua on mahdollista jatkaa vielä vapaamuotoisesti.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä vegaanista syötävää.

Tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 9.10. ilmoittautumislomakkeella:

Ilmoittaudu tästä

 

Saavutettavuus:
Tapahtumassa on käytössä Sateenkaarihistorian ystävät ry:n turvallisemman tilan periaatteet. Tutustuthan niihin etukäteen.

Esteetön sisäänkäynti Linna-rakennukseen sijaitsee osoitteessa Pinninkatu 78. Sali K110 sijaitsee Pinninkadun sisäänkäynnin kanssa samassa kerroksessa, ja kulku tilaan on esteetön. Lähimmät esteettömät WC-tilat ovat salin läheisyydessä. Esteetön WC on sukupuolittamaton, muut WC-tilat ovat binäärisesti sukupuolitetut.

Salin K110 läheisyydessä on myös tilapäiseen lepäämiseen tarkoitettu tila huoneessa K126 (samassa kerroksessa), wc-tilojen vieressä. Tila on lukittu ja infon henkilökunta avaan oven pyynnöstä.

Rakennuksessa on myös hissi kerrosten välillä liikkumiseen.

 

Lisätietoja tapahtumasta:
Riikka Taavetti