Muut tapahtumat

Suomalaisinstituutit maailmalla – mitä mahdollisuuksia yliopistolaisille?

Suomalaisinstituutit maailmalla – mitä mahdollisuuksia yliopistolaisille?

Tervetuloa keskiviikkona 28.11. klo 14–16 Turun yliopiston Historicumin Aikala-saliin (2. krs, Kaivokatu 12) kuulemaan Suomen ulkomailla toimivien instituuttien yliopisto-opiskelijoille, opettajille ja tutkijoille tarjoamista mahdollisuuksista.

Tilaisuudessa esitellään tutkimusta ja tutkimusyhteistyötä, instituuttien omia ja yhteistyössä eri laitosten kanssa järjestettäviä kursseja, opiskelijoille ja tutkijoille suunnattuja apurahoja sekä harjoittelupaikkoja Ateenassa, Japanissa, Lähi-idässä ja Roomassa toimivissa suomalaisissa tiedeinstituuteissa sekä Lontoossa, Madridissa, Pietarissa ja Saksassa tutkimusta tekevissä kulttuuri-instituuteissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Tiedeinstituuttifoorumi, joka on yllä mainittujen instituuttien muodostama yhteistyöverkosto. Kaikkiaan Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon kuuluu 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia, jotka edistävät suomalaisen taiteen, kulttuurin ja tieteen kansainvälistä liikkuvuutta, näkyvyyttä ja yhteistyötä.

Lisätietoja: Vesa Vahtikari,  tai 050 381 5474

Lisätietoa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuteista: www.instituutit.fi

Lisätietoa kulttuuri- ja tiedeinstituuttien tarjoamista EDUFI-harjoittelupaikoista: http://www.cimo.fi/ohjelmat/kansainvalinen_harjoittelu/suomalaisorganisaatiot/instituutit