Konferenssit ja seminaarit

Valtakunnalliset kotiseutupäivät Oulussa

Valtakunnallisia kotiseutupäiviä vietetään Oulussa 12.–15. elokuuta teemalla Kulttuuri-ilmastonmuutos
Oulussa elokuussa viettävien Valtakunnallisten kotiseutupäivien ilmoittautuminen on avattu. Päiville voi ilmoittautua kesäkuun loppuun saakka.

Nelipäiväisten ja torstaista sunnuntaihin pidettävien Kotiseutupäivien ohjelmistossa on 45 tapahtumaa: kotiseutumarkkinat, juhlia, konsertteja sekä muita kulttuuritapahtumia, alueen kulttuuria ja perinnettä esitteleviä kotiseuturetkiä, asiantuntijaseminaari, muita keskustelutilaisuuksia sekä Kotiseutuliiton vuosikokous.

Kaikki tervetulleita
Valtakunnalliset kotiseutupäivät on vuotuinen kotiseutuliikkeen päätapahtuma, joka kokoaa yhteen kuntien ja maakuntien liittojen edustajia, kulttuuri- ja museoalan asiantuntijoita, kotiseutuyhdistysten jäseniä ja yleisesti kaikkia kulttuuriperinnöstä, paikallisuudesta ja kotiseututyöstä kiinnostuneita sekä paikallisia ihmisiä.

Oulun kotiseutupäivät on kaikille avoin tapahtuma, johon sekä paikallisten ihmisten että kauempaa saapuvien toivotaan osallistuvan sankoin joukoin.

Tapahtumassa huomioidaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja suositukset. Niistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman päävastuullisia järjestäjiä ovat Oulun kaupunki ja Suomen Kotiseutuliitto, ja järjestelyissä on pääyhteistyökumppaneina Pohjois-Pohjanmaan liitto, Oulun evankelis-luterilainen seurakunta ja paikallisia kotiseutu- ja muita yhdistyksiä.

Tallenne infotilaisuudesta  (kestää puoli tuntia)

Ohjelma ja hinnat
www.ouka.fi/kotiseutupaivat