Esitelmät ja keskustelutilaisuudet

Venäjän hyökkäyssodan vaikutukset Euroopassa – avoin webinaari 25.11.klo 10-12

Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen seura järjestää perjantaina 25.11.2022 klo 10-12 kaikille avoimen webinaarin Venäjän hyökkäyssodan vaikutuksista Euroopassa. Webinaarissa kuullaan lyhyet puheenvuorot sodan vaikutuksista venäjän ja ukrainan kieleen, Saksan politiikkaan, Valko-Venäjään ja itäiseen Eurooppaan sekä pohditaan sodan pitkäaikaisvaikutuksia tutkimukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Panelistit: Professori Johanna Viimaranta (Helsingin yliopisto), erikoistutkija Kimmo Elo (Turun yliopisto), tutkijatohtori Kristiina Silvan (UPI) ja Katalin Miklóssy (Helsingin yliopisto). Moderaattorina toimii yliopistonlehtori Pia Koivunen (Turun yliopisto).

Webinaarissa jaetaan myös VIETS:n vuoden 2022 gradupalkinnot.

Mitä? Venäjän hyökkäyssodan vaikutukset Euroopassa -webinaari

Milloin? Pe 25.11.2022 klo 10-12

Missä? Zoom (linkin saa ilmoittautumalla)

Ilmoittautumiset: torstaihin 24.11. mennessä osoitteeseen 

Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen seura VIETS ry. on vuonna 1989 perustettu tieteellinen seura. VIETS julkaisee Idäntutkimus-lehteä sekä edistää Venäjään ja Itä-Eurooppaan kohdistuvaa tutkimusta Suomessa. VIETS on Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) ja kansainvälisen International Council for Central and East European Studies (ICCEES) -järjestön jäsen.

Liity Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen seuran jäseneksi nyt! VIETS:n jäsenetuna saat Idäntutkimus -lehden tilauksen ilmaiseksi, kotiin kannettuna! Lehden seuraavat erikoisnumerot ovat 3/2022 Valko-Venäjä, 4/2022 Ääni ja 1/2023 Ukraina.

Lisätietoja seurasta ja jäsenhakemukset: https://vietseura.wordpress.com

Lisätietoja Idäntutkimus-lehdestä: https://journal.fi/idantutkimus