Konferenssit ja seminaarit

XXXIV kirjahistoriallinen seminaari – Maistuvia sivuja. Ruoka- ja kirjahistorian jatkumoita ja murroksia

Maistuvia sivuja. Ruoka- ja kirjahistorian jatkumoita ja murroksia. XXXIV Kirjahistoriallinen seminaari

Seminaari järjestetään perjantaina 5.11.2021 klo 13–15.30 Zoom-verkkoyhteydellä. Ilmoittautuminen viimeistään ke 3.11. verkkolomakkeella: http://bit.ly/3ED48yy  Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille viimeistään seminaaria edeltävänä päivänä.

Avaussanat: Dosentti Kirsti Salmi-Niklander

Dr Alexandra Grigorieva: What’s in a name? Food Words and Culinary Vocabulary Patterns from Ancient Rome to Modern Finland

Dosentti Maarit Knuuttila: Keittokirjojen ja reseptien haasteita ja muodonmuutoksia

Dosentti Ritva Kylli: Keittoja kirjasta: Kaunokirjallisuus Suomen ruokahistorian lähdeaineistona

Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!