Maistuvia sivuja. Ruoka- ja kirjahistorian jatkumoita ja murroksia. XXXIV Kirjahistoriallinen seminaari
Seminaari järjestetään perjantaina 5.11.2021 klo 13–15.30 Zoom-verkkoyhteydellä. Ilmoittautuminen viimeistään ke 3.11. verkkolomakkeella: http://bit.ly/3ED48yy Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille viimeistään seminaaria edeltävänä päivänä.
Avaussanat: Dosentti Kirsti Salmi-Niklander
Dr Alexandra Grigorieva: What’s in a name? Food Words and Culinary Vocabulary Patterns from Ancient Rome to Modern Finland
Dosentti Maarit Knuuttila: Keittokirjojen ja reseptien haasteita ja muodonmuutoksia
Dosentti Ritva Kylli: Keittoja kirjasta: Kaunokirjallisuus Suomen ruokahistorian lähdeaineistona
Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!