Uutiset

Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä ideoidaan tapahtumahautomoissa

Vuonna 2020 Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä vietetään teemalla Kasvun paikat. Teemalla nostetaan esille kulttuuriperinnön merkitys oppimisen, kasvun ja sivistyksen lähteenä. Teemavuoden tapahtumissa suunnataan tutkimaan esimerkiksi päiväkoteja, kouluja, oppilaitoksia, kirjastoja, museo- ja kulttuuritiloja, pihoja, puistoja ja puutarhoja – omaa lähiympäristöämme ja siitä oppimista monesta eri näkökulmasta.

Tervetuloa mukaan tapahtumahautomoihin!

Alkuvuodesta ideoita tapahtumiin ja niistä viestimiseen pääsee kehittelemään Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumahautomoissa. Hautomoita järjestetään kaksi, ensimmäinen 29. tammikuuta klo 13-16 Helsingin Hakaniemessä Opetushallituksen tiloissa ja toinen 13. helmikuuta Jyväskylässä yhteistyössä Keski-Suomen museon kanssa.

Tapahtumahautomoissa kuullaan ensi vuoden teemasta Kasvun paikat ja ideoidaan tapahtumia ja toimintaa kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaan. Hautomoissa myös pohditaan, kuinka niitä kannattaisi mainostaa ja markkinoida ja mietitään tapoja ottaa lapset ja nuoret mukaan tapahtumiin.

Ilmoittautuminen Helsingin tapahtumahautomoon on nyt avattu, mukaan mahtuu 60 ensiksi ilmoittautunutta. Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan yhdessä tapahtumia ja kasvun paikkoja Euroopan kulttuuriympäristöpäiville!

Kulttuuriympäristöpäivät sosiaalisessa mediassa: #kulttuuriympäristöpäivät #kasvunpaikat #EHDs

 

Kommentoi

Vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *