Tiedätkö, mihin tarvitaan naulanmerkkaajaa? Miksi vekari kannattaa ottaa mukaan, kun lähtee jäälle? Miten vanhan ajan viiliä tulikaan valmistaa? Vastaus näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin löydät saaristolaismuseo Skärenin verkkosivuilta. Skären on entisaikojen saaristolaiselämästä kertova museo, joka on olemassa vain verkossa.

Lue lisää

En ole kovin kiinnostunut kaloista. En ongi enkä kalasta. Jonkin verran syön kalaa ja teen silloin tällöin kalaruokaa. Ankeriasta en ole koskaan syönyt, enkä muutoinkaan tiedä ankeriaasta muuta kuin sen, että se liittyy jotenkin Sargassomereen. Mikä tai missä Sargassomeri on, en ole ottanut selvää. Ankeriaat eivät ylipäätään ole koskaan kiinnostaneet minua tuon taivaallista. Narratiivinen tietokirja […]

Lue lisää