Tervetuloa Museoviikolla virtuaaliopastukselle Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyyn! Opastus kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta maksalaatikkoon. Opastuksella pohditaan myös sitä, miksi nykypäivänä syömme sellaista ruokaa kuin syömme. Opastuksen kesto on puoli tuntia.
Opastuksia järjestetään Museoviikolla kolmena päivänä:
ti 18.5.2021 lounasopastus klo 12
to 20.5.2021 lounasopastus klo 12
pe 21.5.2021 after work -opastus klo 16
Opastukselle mahtuu 20 osallistujaa. Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Ilmoitathan viestissä, minkä päivän opastukselle varaat paikan. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin liittymisohjeineen sähköpostiin.